Meldingen in Spel en Niet Storen modus

Als u Kaspersky Password Manager samen met Kaspersky op uw apparaat hebt geïnstalleerd en de gamemodus of modus Niet sSoren is ingeschakeld, worden Kaspersky Password Manager-meldingen niet weergegeven wanneer u een toepassing op volledig scherm uitvoert, een game speelt, een videochat gebruikt of een film bekijkt. Nadat u de spelmodus of de modus Niet storen hebt afgesloten, toont Kaspersky Password Manager u alle meldingen over gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden terwijl u bezig was. Berichten over gebeurtenissen die niet meer relevant zijn, worden niet getoond.